Categorii
Cosul Meu

Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului evoqe.ro

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului evoqe.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.  Fotografie de produs

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si callipso.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului si neutilizarea acesteia sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul callipso.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

DREPTUL LA RETUR

"Consumatorulare dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă lacumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului." (Ordonanţa Guvernului nr.34/2014)

Pentru a returna coletul trebuie sa anuntati in scris acest lucru la adresa noastra de email (formularul contacteaza-ne), mentionand data comenzii si numele pe care s-a facut comanda.

Puteti returna produsele doar in ambalajul lor original, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Costurile de returnare a produselor sunt suportate de cumparator.

Returul se va face pe adresa firmei, prin curierat rapid sau posta romana, cu posibilitatea verificarii produselor.

Ne rezervam  dreptul de a refuza returul daca produsele returnate nu sunt cele trimise initial sau daca acestea prezinta deteriorari.

Consumabilele (geluri,etc) se pot returna doar daca acestea nu au fost desigilate. 

Oja semipermanenta, top coat, base coat si lichidele care sunt ambalate in sticlute se pot returna doar daca acestea nu au fost desigilate.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client, iar contravaloarea produsului va fi ramburasata in cel mult 14 de zile de la primirea returului.

Clientii persoane juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul,legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.


Sume de bani returnate catre client si diverse situatii:

Daca clientul a beneficiat de transport gratuit la comanda(de la minim 250lei) si acesta doreste sa dea retur comanda sau anumite produse din comanda, ceea ce face ca suma totala sa scada sub 250lei, se va anula automat transportul gratuit, astfel clientul fiind obligat sa achite taxa de transport.


TRANSPORT GRATUIT!

Orice comanda care depaseste suma de 250 lei beneficiaza automat de transport gratuit. Daca clientul doreste sa returneze comanda sau o parte din comanda iar totalul comenzii scade sub 250lei, transportul gratuit se anuleaza iar clientul va fi nevoit sa achite taxa de transport, cat si de retur a produselor.

De exemplu, daca clientul plaseaza o comanda de minim 250 lei si beneficiaza de transport gratuit, iar ulterior acesta doreste sa dea retur produsele, clientul va fi taxat pentru transport iar gratuitatea se va anula!

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. evoqe.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului evoqe.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii evoqe.ro  sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul callipso.ro  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului evoqe.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@callipso.ro


Confidentialitate & Protectia Datelor cu Caracter Personal

Confidentialitatea si securitatea datelor clientilor nostri este foarte importanta pentru noi, iar abordarea noastra este deschisa si in acelasi timp transparenta.

(1) Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Firma SC NAGEL TREND GROUP SRL  (Cod Fiscal: 41388270/ Nr. Reg. Comertului: J23/3087/2019 / Adresa: Grigore Moisil nr 6, Localitate 1 Decembrie, Judet Ilfov, Romania) este operatorul datelor cu caracter personal pe care le transmiteti acestui website si raspunde in totalitate de acestea conform legislatiei aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal.


(2) Unde sunt stocate si prelucrate datele cu caracter personal?

Datele sunt stocate, prelucrate si transmise doar in Spatiul Economic European (SEE):

Acest website este gazduit pe servere profesionale in centre de date din Nurnberg si Munchen (Germania) unde se face stocarea datelor cu caracter personal atunci cand dvs. le transmiteti prin formularele special concepute. Pentru prelucrarea si stocarea ulterioara acestea sunt preluate de angajatii SC NAGEL TREND GROUP SRL pentru prelucrare si stocare in Bucuresti (Romania) si, in eventualitatea in care este cazul livrarii prin curier, acestea vor fi transmise firmelor de curierat care va vor livra comanda / comenzile (doar in Romania). Orice actiune se va realiza in conformitate cu legislatia in vigoare.


(3) Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt transmise in cadrul SC NAGEL TREND GROUP SRL si tertilor cu care firma lucreaza pentru a va putea oferi servicii. (exemplu: crearea AWB-ului necesar coletului pentru livrarea comenzilor plasate)

Datele transmise tertilor sunt utilizate strict pentru a va oferi serviciile noastre. Nu transmitem, nu vindem si nu cedam in niciun fel datele dumneavoastra in alte scopuri decat cele precizate.

Tertii au un drept sau o obligatie independenta de a va prelucra datele cu caracter personal.


(4) Care este temeiul legal pentru prelucrare?

In general prelucrarea si colectarea datelor cu caracter personal pe acest website este necesara pentru onorarea comenzilor plasate si este impusa de reglementari, dar va vom informa daca este necesara pentru incheierea unui contract. Prelucrarea nu se va realiza fara consimtamantul dumneavoastra.

Temeiul legal pentru datele pe care ni le oferiti in mod voluntar este "luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract" (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) si "pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract" (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul UE 679/2016).

Consimtamantul dumneavoastra nu este cerut in cazul in care prelucrarea este necesara pentru a incheia un contract, pentru a indeplini o obligatie legala sau in interes legitim.

Temeiul pentru prelucrarea datelor colectate automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii este consimtamantul. In momentul in care dumneavoastra accesati acest website, va dati in mod implicit consimtamantul in privinta prelucrarii datelor dumneavoastra personale.


(5) Pentru cat timp salvam datele cu caracter personal?

Va vom pastra datele atat timp cat sunteti un client activ, si conform legislatiei in vigoare.


(6) De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt folosite pentru a va gestiona comenzile prin intermediul serviciilor noastre online. Va vom trimite notificari utile privind statusul comenzilor, starea livrarii sau in cazul in care apar probleme privind livrarea sau continutul comenzilor. Datele vor mai fi folosite pentru a trata reclamatiile si garantiile pentru produsele comercializate si pentru a va identifica si a va confirma varsta legala pentru cumparaturi online. 


(7) Ce tipuri de date cu caracter personal prelucram?

Prelucram informatii de contact (nume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon), informatii despre comenzi, inclusiv istoricul lor, contul sau codul de client pe care il aveti in cadrul website-ului.

In raportul GDPR al datelor personale pe care il puteti primi prin e-mail mergand in sectiunea Functionalitati GDPR -> Lista functii / drepturi / actiuni -> Dreptul de acces la datele personale -> Doresc raport privind datele personale stocate din contul dvs. de client o sa regasiti si alte informatii cum ar fi starea abonarii la newsletter, data crearii contului, adresa / adrese IP inregistrata / inregistrate, agentul folosit / browser-ul folosit. Aceste informatii sunt inregistrate de website prin cookie-urile necesare functionarii normale sau a altor tehnologii.


(8) Care sunt drepturile dumneavoastra?

- Dreptul de retragere a consimtamantului;

- dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;

- dreptul de a va adresa justitiei;

- dreptul de acces;

- dreptul la rectificare;

- dreptul la stergerea datelor (,,dreptul de a fi uitat");

- dreptul la restrictionarea prelucrarii;

- dreptul la portabilitatea datelor;

- dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata.

Click aici pentru informatii detaliate pe site-ul DataProtection.ro.


Detalii suplimentare:

Acces la datele personale: aveti dreptul de a solicita informatii in legatura cu datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Mai mult de atat, am creat in contul dvs. de client o sectiune speciala in care puteti introduce adresa dumneavoastra de e-mail si sistemul va trimite automat toate informatiile pe care le detinem despre dumneavoastra. Ne puteti contacta la adresa de e-mail office@evoqe.ro si va vom da informatii suplimentare daca aveti nevoie.

Portabilitate: de fiecare data cand prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra, aveti dreptul la portabilitatea acestora, adica sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format popular si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Puteti descarca datele dumneavoastra in formatul CSV folosind link-urile prezente in sectiunea "Dreptul la portabilitate" din contul dumneavoastra de client.

- Stergerea datelor / dreptul de a fi uitat: aveti dreptul de a sterge datele cu caracter personal si de a impiedica procesarea in urmatoarele circumstante specifice:

 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost initial colectate sau prelucrate;
 • va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea;
 • va opuneti prelucrarii in temeiul art. 21 alin. (1) "Dreptul la opozitie";
 • exista neclaritati in legatura cu legalitatea acestora;
 • acestea trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care revine operatorului;
 • datele cu caracter personal apartin unor copii, cu varsta sub 16 ani.

Puteti sterge datele folosind sectiunea speciala "Dreptul de a fi uitat" din contul dumneavoastra de client.

- Va puteti opune marketingului direct: aveti dreptul sa va opuneti marketingului direct, insa firma noastra nu efectueaza astfel de practici in acest moment.

- Dreptul la Rectificare: aveti dreptul de a solicita rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cazul in care acestea sunt incorecte sau sa le completati daca sunt incomplete. Daca aveti un cont de client pe acest website va puteti edita datele cu caracter personal din contul dumneavoastra de client in sectiunea "Dreptul la modificarea datelor".

- Restrictionarea prelucrarii: aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor intr-unul din urmatoarele cazuri:

 • exactitatea datelor este contestata pentru o perioada care ne permite ca operator sa verificam exactitatea respectivelor date;
 • prelucrarea este ilegala, iar dumneavoastra va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
 • nu mai avem nevoie (ca operatori) de acestea in scopul prelucrarii, dar persoana vizata ni le solicita pentru o actiune in instanta;
 • v-ati opus prelucrarii (Art. 21 - Alin. 1) pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime (ca operatori) prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.


Vom gestiona toate solicitarile dumneavoastra si va vom sta intotdeauna la dispozitie la adresa de e-mail office@evoqe.ro deoarece acordam o atentie deosebita protectiei datelor in general.


(9) Suport, informatii si reclamatii legate de protectia datelor cu caracter personal

Ne puteti contacta oricand la adresa de e-mail contact@callipso.ro pentru orice nelamuriri, imbunatatiri sau reclamatii legate de protectia datelor si va vom raspunde inapoi cat se poate de rapid.


(10) Cookie-uri prezente pe acest website

Cookie-urile folosite de site-ul nostru sunt urmatoarele (si reprezinta minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului):

1) currency - moneda in care sunt prezentate preturile produselor - este un cookie absolut necesar si se foloseste pentru a defini moneda site-ului, in cazul nostru este setat RON (leul romanesc) intotdeauna;

2) language - limba site-ului - este un cookie absolut necesar si se foloseste pentru a seta limba site-ului, in cazul site-ului nostru limba romana este setata intotdeauna;

3) PHPSESSID - customer session cookie - este un cookie absolut necesar si se foloseste pentru a identifica sesiunea utilizatorului - expira / se sterge automat cand inchideti browser-ul;


CONDITII DE DEPOZITARE:

 1. Temperatura, este poate cel mai important factor in acest caz. Temperatura optima de depozitare pentru produsele cosmetice, inclusiv geluri sau oje semipermanente este de 24 de grade Celsius.
 2. Mediul, este un alt factor important. Poate fi tentant sa lucrezi afara sau pe balcon, fiind vara. Insa trebuie sa stiti ca radiatiile uv emanate de soare sunt suficient de puternice pentru a va polimeriza gelurile.
 3. Propriile obiceiuri pot lucra impotriva noastra! Un lucru asupra caruia insist este ca filetul trebuie curatat! Daca nu stergem bine recipientul gelului, gelul uv ramas pe margine se poate polimeriza si astfel capacul se poate bloca.
 4. Lumina, sau mai bine zis, lipsa ei. Stiu ca toate preferam o camera luminoasa unde sa ne desfasuram activitatea, insa credeti-ma, gelurile prefera sa fie depozitate intr-un spatiu intunecat, la 24 de grade Celsius!

* Cea mai actualizata versiune a politicii de confidentialitate va fi intotdeauna disponibila chiar pe aceasta pagina..